Onderwerpen ‘M’

0

Make-Up | Masturberen


Make-Up

1.Vraag: Is het normaal voor een vrouw om mascara en make-up te zetten, ringen, kettingen en armbanden dragen voor de sier, en dan naar buiten gaan in het bijzijn van mensen (in de winkels en op straat)?

Antwoord: Dit is niet toegestaan voor haar, met als uitzondering dat ze mascara opdoet of een ring draagt, en er zeker van is dat ze niet een zonde zal begaan en dat het niet verleidelijk is voor een niet-mahram man.

 

2.Vraag: Is het toegestaan voor een vrouw om geparfumeerd het huis te verlaten (bijvoorbeeld boodschappen doen) en dat het mogelijk is dat een niet-mahramman haar parfum kan ruiken?

Antwoord: Ze hoort het niet te doen, het is niet toegestaan als het verleidelijk is voor een niet-mahram man of als dit ervoor zorgt dat hij opgewonden raakt.

 


Masturberen

1.Vraag: Is het voor een man toegestaan om te masturberen om op deze manier een grotere zonde te voorkomen?

Antwoord: Dat is niet toegestaan.

 

2.Vraag: Wanneer ik niet de mogelijkheid heb om Mutaa (tijdelijk huwelijk) uit te voeren, heb ik dan het recht om te masturberen?

Antwoord: Masturberen is onder alle omstandigheden niet toegestaan.

 

3.Vraag: Wat zegt de Islam over masturbatie? Wat voor straf kan een man krijgen als hij dit doet en hoe kan hij om vergiffenis vragen?

Antwoord: Deze persoon heeft een verboden daad uitgevoerd, de beste manier voor vergiffenis is spijt betuigen.

 

4.Vraag: Als mijn vrouw van mij vraagt om te masturberen waar zij bij is, is dat toegestaan?

Antwoord: Het is niet toegestaan om jezelf te masturberen met jou eigen handen, maar met de handen van jou vrouw is dat wel toegestaan.

Share.

About Author

Wij zijn tot uw dienst! Deel deze informatie a.u.b. met uw vrienden en familie. Heeft u een vraag, opmerking of een klacht? Stuur ons via de contactformulier een email. Wij zullen het snel beantwoorden, Dank U!

Comments are closed.