Onderwerpen ‘C’

0

Chat | Cosmetica| Cologne en Parfum |


Chat

1.Vraag: Ik heb een vraag over het praten met een verloofde aan de telefoon, is dat toegestaan?

Antwoord: Als er geen angst is om hierdoor een zonde te begaan, dan is er geen probleem.

 

2.Vraag: Is het toegestaan om met meisjes te chatten?

Antwoord: Als er angst is dat het meisje of de jongen uiteindelijk een zonde zullen begaan,is het niet toegestaan. Normaal gesproken eindigt chatten voor beide partijen in een zonde.


Cosmetica

1.Vraag: Is het normaal voor een vrouw om in het bijzijn van andere mensen, op straat of in de stad, mascara en make-up te dragen en ringen, kettingen en armbanden te dragen voor haar schoonheid?

Antwoord: Het is niet toegestaan voor haar, met uitzondering van mascara opdoen of een ring dragen waarbij ze er zeker van is dat ze niet een zonde kan begaan en waarbij zeer zeker van is dat het niet verleidelijk is voor de niet-mahram mannen.

 

2.Vraag: Is het toegestaan voor een vrouw om geparfumeerd het huis te verlaten (bijvoorbeeld voor het boodschappen) waarbij de geur van het parfum sterk is en een niet-Mahram het kan ruiken?

Antwoord: Ze hoort het niet te doen. Het is niet toegestaan als het verleidelijk is voor een niet-Mahram.


Cologne en Parfum

1.Vraag: Is het voor een vrouw toegestaan om geparfumeerd uit huis te gaan voor een boodschap, en de geur van haar parfum niet-mahram mannenbereikt?

Antwoord: Ze hoort dit niet te doen. Het is niet toegestaan als zij een niet-mahram man verleidt of hem normaal doet opwinden.

 

2.Vraag: Wat is uw uitspraak over het gebruik van parfum met alcohol?

Antwoord: Dat is geen probleem.

 

3.Vraag: Is het gebed geldig wanneer een persoon cologne gebruikt? Is cologne ritueel rein?

Antwoord: Ja, het is puur en het gebed hiermee is correct.

 

4.Vraag: Is het voor een vrouw toegestaan om parfum op te doen wanneer ze uit huis gaat?

Antwoord: Het is voor een vrouw toegestaan om parfum op te doen wanneer ze uit gaat, ook als niet-mahram mannen haar parfum kunnen ruiken; door dit te doen moet ze geen intentie hebben om mannen op te winden of mannen aan te trekken.

Share.

About Author

Wij zijn tot uw dienst! Deel deze informatie a.u.b. met uw vrienden en familie. Heeft u een vraag, opmerking of een klacht? Stuur ons via de contactformulier een email. Wij zullen het snel beantwoorden, Dank U!

Comments are closed.