Kinderprogramma tijdens de gezamenlijke Koran bijeenkomst

0

Op vrijdag 23 juni, tijdens de 4e gezamenlijke Koran bijeenkomst in Stichting al Cauther, organiseerde Stichting Ahlalbayt4iedereen een programma voor de kinderen. De belangstelling was groot Mashallah!

We begonnen de avond met een korte uitleg van broeder Mohammad Mehdi over het belang van de Heilige Quran, wat natuurlijk centraal staat in deze maand, en over de verschillende manieren van communicatie met God. De kindjes deden allemaal leuk mee en waren heel actief. Op zo’n moment zie je hoe veel ze eigenlijk al weten en hoe graag ze willen leren.
Vervolgens las zuster Batoul voor uit het boekje ‘De jongen die meer wilde weten’.

foto van Stichting Ahlalbayt4iedereen.
Na het voorlezen was het dan tijd voor het hoofd onderdeel; het maken van de gebedskraaltjes oftewel tasbih. Gedreven hoe ze waren maakten ze stuk voor stuk prachtige gebedskraaltjes, de een nog mooier dan de ander! Wie klaar was met zijn tasbih mocht naar de andere ruimte voor de kleurplaten wedstrijd.

foto van Stichting Ahlalbayt4iedereen.
We lieten de kinderen natuurlijk niet gaan zonder een leuke prijs. Zo kregen ze na het inkleuren van hun kleurplaat een leuk cadeautje en wat lekkers. Op het einde kwamen we allemaal bij elkaar om het programma af te sluiten en te zegeningen met een gezamenlijke du’a Faraj!

foto van Stichting Ahlalbayt4iedereen.
De bijeenkomst en het kinderprogramma waren een groot succes! Wij willen dan ook de kids bedanken voor hun komst, inzet en gezelligheid. Natuurlijk danken wij ook Stichting al Cauther die dit mogelijk heeft gemaakt. Tot de volgende keer!

Share.

About Author

Comments are closed.