Stedentrip Iran: In de voetsporen van imam Reza (as) III

0

In de Naam van Allah de Barmhartige de Genadevolle,

In de voetsporen van Imam Reza (a.s) III

De overweldigende spirituele reiservaring van twee jaar terug en vorig jaar wordt wederom ondernomen. Ga mee op een religieuze en culturele stedentrip naar Iran.

Onder de begeleiding van ervaren reisgidsen worden Teheran, Qom, Shiraz, Nishapur en Mashhad aangedaan. Onderweg genieten we van islamitische cursussen, verkennen we de musea en historische plekken in en om de vijf steden en bezoeken de mausolea van Imam Reza (as), zijn zus Fatima Al  Masooma (sa)  en  Abdul Azim Hassani , en de bijzondere plekken moskee Jamkaran in Qum, de historische monumenten van de stad Shiraz en de Berg van profeet Khidr in Qum.

Spreek je Nederlands, Engels, Arabisch, Turks of Perzisch en wil je mee op deze fantastische en inspirerende reis? Wil je grote geestelijken in levende lijve ontmoeten, en puur Islamitische religie opsnuiven? Wil je in de nabijheid van de tombes van Qom en Mashhad in geweldige vier-sterren hotels vertoeven? Heb jij ook behoefte aan een spirituele opkikker? Wacht dan niet langer en geef je op om van donderdag 17 december 2015 t/m  31 december 2015 in de voetsporen van Imam Reza (as) te treden!

Visum, hotels en vliegtickets worden voor je geregeld. Het enige dat je hoeft te doen is,  je aanmelden via het Facebook evenement, waarna je verdere instructies zal ontvangen.

Alles in één voor slechts €950,-

a4iflyer2

Meld je aan via Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1485472231751398/

 

Share.

About Author

Comments are closed.