MANIFESTATIE: Say NO to Terrorism!

0

In de Naam van Allah de Barmhartige de Genadevolle, 

Verschillende maatschappelijke organisaties in Nederland organiseren op 29/6/2014 een manifestatie in Den Haag tegen terrorisme overal ter wereld.
Deze manifestatie wordt gehouden voor alle liefhebbers van vrede en is open voor alle Nederlanders.

Deze manifestatie wordt gehouden voor alle liefhebbers van vrede en is open voor alle Nederlanders.

Gezien de terreur in verschillende landen ter wereld, in het bijzonder in Irak waar momenteel een terroristische organisatie de levens van vele burgers ondraaglijk maakt en vele misdaden tegen de mensheid begaat, is het onze morele plicht om het woord te verheffen tegen elke vorm van geweld, oppressie en onrechtvaardigheid.

Het baart ons zorgen dat er, naast de bekende landen in het Midden Oosten, mensen zijn in Europa en Nederland die deze zieke ideologie van terreur aanhangen en zelfs volgens deze geweldadige ideologie handelen. De 130 extremisten die vanuit Nederland zich hebben aangesloten bij terroristische organisaties zijn daar een voorbeeld van.

De manifestatie heeft een drietal doelen:
1. Duidelijk maken dat er geen ruimte is voor terrorisme in welke vorm dan ook in onze wereld, en dat de gehele Nederlandse en internationale gemeenschap zich verenigt tegen deze gewelddadige ideologie.
Hiermee vragen wij ons overheid om alle vormen van steun aan terrorisme en terroristische organisaties strafbaar te stellen.
2. Duidelijk maken dat hier geen sprake is van een (inter)religieuze strijd, maar een strijd tussen terreur en de mensheid.
3. Onze steun aan de slachtoffers van terreur in de gehele wereld, en in het bijzonder in Irak.

Tijdens de manifestatie in Den Haag zal er allereerst een stille tocht worden gehouden vanuit de Koekamplaan naar het Plein voor het parlementsgebouw. Vervolgens komen verschillende sprekers aan bod op het Plein, alwaar ook een minuut stilte zal worden gehouden.

Komt allen! Verenig je tegen terreur!

Zondag 29 juni 2014
Start Koekamplaan om 15:00 uur

Vervolgens een stille tocht naar het Plein om aldaar de manifestatie te houden!

 

10510178_10154244766885109_1268834622_n

Share.

About Author

Comments are closed.