Opzoek naar de waarheid

0

In de Naam van Allah de Barmhartige de Genadevolle,

 

“Het is de waarheid van uw Heer (Allah): laat daarom geloven die geloven wil en niet geloven, die niet wil.”
-Heilige Koran, Surah Al- Kahf, vers 29 

 

Hebben jullie het wel eens dat je bij bepaalde momenten niet meer weet wat waarheid is en wat leugen is? Ben je nooit nieuwsgierig geweest hoe het komt dat sommigen wel de leiding van Allah krijgen en anderen weer niet?

Zoals de heilige Koran zegt:

“Zij die Onze tekenen loochenen zijn doof en stom in de duisternis. Allah brengt tot dwaling wie Hij wil en Hij brengt wie Hij wil op een juiste weg”.
-Heilige Koran. Surah An’aam, vers 39

Hoe is het mogelijk dat Allah(swt) de mens dan in zo’n geval niet gaat leiden? Wil je meer informatie over de geciteerde verzen?

Luister dan naar de mooie lezing van ongeveer 2 minuten. De interessante lezing van de gerespecteerde geleerde, Dr. Mohammad Ali Faqihi(ha), verwijst ons naar een mooi uitleg van de prins der gelovigen Ali ibn Abu Taleb(a) wat weer uiteindelijk overgeleverd is van de heilige profeet Mohammad(s).


Vertaald door: Muhammad ibn Mustafa

Share.

About Author

Wij zijn tot uw dienst! Deel deze informatie a.u.b. met uw vrienden en familie. Heeft u een vraag, opmerking of een klacht? Stuur ons via de contactformulier een email. Wij zullen het snel beantwoorden, Dank U!

Comments are closed.