Ahlalbayt4iedereen

0

Van harte welkom op de website van Ahlalbayt4iedereen. Wij zijn een groep jongeren met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijden. Wil je meer weten over ons? Lees hier dan verder: Over ons.

Het belangrijkste dat wij allemaal gemeen hebben is dat wij allen sjiitische moslims zijn. Op deze website willen wij iedere bezoeker kennis laten maken met de ware islam, misverstanden over het sjiisme wegnemen en kennis delen. Dit zijn een aantal belangrijke punten waar onze organisatie zich mee bezig houdt. Tevens willen wij bruggen bouwen tussen moslims en niet moslims om nader tot elkaar te komen en onduidelijkheden en misverstanden te bespreken. Geduld, vriendelijkheid, begrip en loyaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen u op de hoogte houden van de bijeenkomsten die wij regelmatig houden.

Share.

About Author

Wij zijn tot uw dienst! Deel deze informatie a.u.b. met uw vrienden en familie. Heeft u een vraag, opmerking of een klacht? Stuur ons via de contactformulier een email. Wij zullen het snel beantwoorden, Dank U!

Leave A Reply